Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 156 2.4 ЖТД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

бе нали ти казах... каруци... вземи си голф
    ние тука сме мазохисти и нема кво да си праим парите... и сме се събрали колективно да го правим
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Първоначално публикувано от Lil'Bass
      На 50к ремонти ??

Сериозно кажете искрено, много ли се правят
      Колега само нема да се плашиш.
      За сравнение ще ти кажа само,че в момента карам служебен Форд Фиеста на 2 год и 46000км и се разтропа целия.При това карам внимателно и го пазя.Просто пътищата са ни такива!
      alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

А някой тука кара ли с евтината нафта - 1-1.20лв ?

Comment

Монииии, пусни го пак това, много ме кефи В тон с казаното от един колега тук преди 10-ина дни "Да сте виждали циганин в Алфа?" те уверявам, че повечето хора тук са с IQ поне на средно равнище.
          Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.

Comment

Така де, верно ли не трябва да се кара с ефтина нафта?

Comment

Първоначално публикувано от Lil'Bass
              Така де, верно ли не трябва да се кара с ефтина нафта?
              Аз не бих карал с такава нафта, щото не обичам да купувам крадена стока. Пари си имам достатъчно, че да се правя на циганин с тубите.

И друг път съм го казвал - като ви гепят касетофона от колата и после го продават по заложните къщи - не ви е приятно, нали?

Да карате с крадена нафта е все едно да купувате касетофони, крадени от ваши колеги. Същото е.
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Така като седнах да помисля, и от Лукойла ако трябва да зареждам, ще мога да си я храня, щом мога и Мондеото, което ми дава 10/100 градско.

Ама един ми пише - "щом тея ремонти ти се видят скъпи, значи колата не е за теб", друг - "не си купувай такава", 3ти ми пише сърказми, а колата много ме кефи и от към двигател и от към външност и интериор и съм на кръстопът...нейн еквивалент до 10 000лв не виждам

Comment

Е поне 10 човека дето не сме карали само алфи - ти писахме - да не се плашиш
                  Считаме, че сме реалисти въпреки , че често ни мислят за идеалисти!

Щом
                  " колата много ме кефи и от към двигател и от към външност и интериор "
                  що трябва някой да те навива още, както вече усети тука сме егоисти не обичаме да навиваме ....
                  Не е лоша колата, не е нечуплива и не е идеална - просто е Алфа !
                  Имам Голф 5 FSI, Астра 2007, Волво S40 2004, които мога да карам когато си поискам, но дъртата ми алфа базово изпълнение е колата, която карам. Това си е моя избор, щото най ме кефи
                  От всички алфата е най-жадна и пак на нея въртя 90% от километрите
                  ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Е да, но аз съм на 18, за 19тия рожден ден ще ми купуват колата, и не мога да си позволя мнг скъпа поддръжка Затова искам надеждна кола, да не стане така, че да я карам веднъж месечно

Comment

Браво за годините - жив и здрав да си!
                      Не знам колко пъти в месеца ще я караш, но 156 определено не е колата с най-евтина поддръжка гарантирам ти. Форд Фиеста от периода 88-92 е моя избор за евтина поддръжка.
                      Кеф цена няма както се казваше в една друга тема

Comment

Аз в момента поддържам (самичък ) Форд Ескорт 93та, засега без проблеми (бачкам си), но не ми се налага да го правя толкова често.

А тука в мИРК една колежка казва, че алфите са с ефтина поддръжка

Comment

еВтина поддръжка според мен няма, има си поддръжка според състоянието на колата и класа й и това няма нищо общо с възможностите на собственика й.

Comment

Колега, противоречиш си с предния пост "но 156 определено не е колата с най-евтина поддръжка "

Comment

Между евтина поддръжка и " с най- евтина поддръжка " има разлика
                              Я пиши по добре на Л.С., че тука задръстихме темата

Comment

За този клас потдръжката е добра.На опел форд и тем подобни е по евтина, но на БМВ Ауди е същото че и по скъпо. Имай предвид че тука повечето са ръчкачи и по често чупат коли също така са и перфекционисти, аз например като карам друга кола различна от Алфа не ме грее какво тропа лопа скърца невърви, просто защото ми е все едно, но в Алфата искам всичко да е ОК даже и да не е моя една Алфа трябва винаги да е на 6 , и затова давам повечко парички.Иначе ако не ти пука може да си я караш и без ремонти, а тя си е здрава кола според мен.

Comment

Working...
                                X